Referenser

Ett urval av våra samarbetspartners och referenser.

Attendo

Attendo är ett av Nordens ledande omsorgsföretag med drygt 25 000 anställda i Sverige, Finland och Danmark.

Vardaga

Vardaga är en av Sveriges ledande aktörer inom äldreomsorg med cirka 100 boenden runt om i landet.

Humana

Vi är 15 000 medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som varje dag strävar efter att ge bättre livskvalitet åt våra 9 000 kunder och klienter.

Silver Life

Vi har för ambition att utveckla Sveriges mest eftertraktade livsboende som erbjuder trygghet, service och komfort under det seniora livets alla skeden.

Ersta Diakoni

Ersta diakoni är idag Sveriges största aktör inom idéburen vård och omsorg. Vi bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning.

Stora Sköndal

Stiftelsen Stora Sköndal är en idéburen och icke vinstutdelande organisation med verksamhet inom stöd, vård, omsorg, utbildning och forskning. Vi jobbar för att människor ska få växa och utvecklas utifrån sina unika förutsättningar.

Vårdstyrkan

Vi bedriver äldreboende och hemtjänst där det är tryggt och utvecklande att åldras. Vi finns i Täby och Sollentuna.

Bräcke diakoni

Det är väldigt många människor vi möter varje dag. Alla har sina egna behov, förutsättningar och drömmar och det är med stolthet vi säger att vi inte behandlar alla lika. För alla är naturligtvis inte likadana. Deras behov vill vi möta, genom hela livet.

Forenede Care

Forenede Care är ett familjeägt vård och omsorgsföretag med tjänster inom äldreomsorg, hälso och sjukvård, personlig assistans och måltidsservice.

Norlandia

Hos Norlandia har livet ingen åldersgräns. Med engagemang, hjärta och kompetens erbjuder vi äldreboenden, trygghetsboenden och hemtjänst med målsättningen att du som bor hos oss eller som får stöd av vår hemtjänst ska leva ett gott liv – varje dag. På dina villkor. Som du vill ha det.

Vi har även avtal med följande kommuner.

Stockholm Stad

Sigtuna kommun

Haninge kommun

Järfälla kommun

Vallentuna kommun

Täby kommun

Södertälje kommun

Botkyrka kommun

Nynäshamn kommun

Sollentuna kommun

Danderyd kommun